Zelfbouw speelhuisje hout

(1 klantbeoordeling)

 1.299,00 incl. BTW

Dit product is inclusief GRATIS VERZENDING! Zelfbouw speelhuisje hout Lido is een schattig eigen miniatuur huisje voor alle leeftijden! Een speelhuisje compleet met veranda, openslaande deuren, rolluiken en bloembak, het ziet eruit als een echt huisje, maar dan kleiner. Ook handig als een pension of winterstalling voor bijvoorbeeld de zomer meubels. Het zelfbouw speelhuisje wordt aan huis geleverd en is makkelijk in elkaar te zetten.

Artikelnummer: 284799 LIDO Categorie: Tags: , , , ,
   

Beschrijving

Zelfbouw speelhuisje hout

Zelfbouw speelhuisje hout Lido is een schattig eigen miniatuurhuisje voor alle leeftijden! Een speelhuisje compleet met veranda, openslaande deuren, rolluiken en bloembak: het ziet eruit als een echt huisje, maar dan kleiner. Ook handig als een pension of winterstalling voor bijvoorbeeld de zomermeubels. Het zelfbouw speelhuisje wordt aan huis geleverd en is makkelijk in elkaar te zetten.

Specificatie:

 • Frame: geschaafd en houten wand profielen 28 mm x 133 mm.
 • Totale oppervlakte 2900 x 2150 mm.
 • Vloer: 18 mm geschaafd messing en groef op geïmpregneerde vloerbalken. Druk geïmpregneerd veranda vloeren.
 • Dak: 18 mm tand en groef. Dakoppervlak 9.9 sq.
 • Dakhelling: 25,51 graden.
 • Takutstick vooraan: 950 mm, achter: 200 mm kant: 297 mm.
 • Plafondhoogte in de nok 2109 mm. Wandhoogte 1596 mm.
 • Deur: 674 mm x 1450 mm, met plexiglas venster.
 • Venster: 1 st. 540 mm x 540 mm, plexiglas en roosters.
 • De coating: bitumineuze dakbedekking inbegrepen.
 • Schroeven en spijkers zijn inbegrepen

Plaatsen van een speelhuisje

Voordat u kunt beginnen met bouwen, moet u een basis voor het speelhuisje maken. Graaf de bovenste laag grond weg op de plek waar het speelhuisje komt te staan; zorg dat u dit vlak iets groter maakt dan het oppervlak van het speelhuisje. De grond moet redelijk stabiel zijn en goed gedraineerd. Bouw vervolgens de speelplaats volgens de bijgaande tekening.

Dakwerk

Dakbedekking is niet inbegrepen. Het dak moeten worden bedekt met dakleer, shingles of metaal. Het dak dient zo spoedig mogelijk te worden hersteld. Voordat dit is gebeurd, is het aan te raden het dak af te dekken met een zeil.

Een speelhuisje compleet met houten profiel, te openen ramen en patio, lijkt net echt. Wij richten ons op hoge kwaliteit en kiezen voor een kindvriendelijke ontwerp, de ramen van zowel de deur en de lange zijde, plexiglas voor een maximale veiligheid van kinderen.

Dit gezellige speelhuisje geeft kinderen het gevoel van een huis: een klassiek model met een veranda. Hier kunnen de kinderen alles plaatsen wat ze nodig hebben voor hun eigen kleine huishouden; wanneer het spel voorbij is, kan het huisje ook nog worden gebruikt als opslag.

Het materiaal voor onze producten is met zorg en aandacht voor kwaliteit geserveerd. Het bouwpakket wordt ongeverfd geleverd. In het pakket zitten alle onderdelen zoals op de foto is afgebeeld

Al onze producten zijn zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Het is makkelijker dan u denkt!

Jij hebt het!

1 beoordeling voor Zelfbouw speelhuisje hout

 1. Van Warmond

  Dankjewel voor de snelle levering. We zijn tevreden over de kwaliteit, snelheid en het gemak waarmee we hem gemonteert hebben. Er bleven zelfs 2 planken over als reserve. Pakket is in goede orde ontvangen en de bezorger was zo netjes deze toch achterom te brengen al hoefde hij dat niet te doen!!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.