2 %

Houten zelfbouw berging

 1.769,99  1.729,99 incl. BTW

Dit product is inclusief GRATIS VERZENDING! Op zoek naar een houten zelfbouw berging? Deze ruime berging is makkelijk en snel in elkaar te zetten. de dubbele deuren maken het erg makkelijk spullen in en uit de houten zelfbouwberging te halen

Artikelnummer: FE3330/16 Smögen Categorieën: , Tags: , , , , , , ,
   

Beschrijving

Houten zelfbouw berging

Op zoek naar een houten zelfbouw berging? Deze ruime berging is makkelijk en snel in elkaar te zetten. de dubbele deuren maken het erg makkelijk spullen in en uit de houten zelfbouw berging te halen

Houten zelfbouw berging inclusief vloer

Dankzij onze nieuwe, eenvoudige samenvoegen van de muren om de repository in geïnstalleerd minder dan een dag, voor twee personen, met Polhus nieuw element modellen.

Specificatie

  • Vloer: 19 mm geschaafd
  • Mes en groef vloerruggen: 45 x 90 mm
  • Deur: Dubbele deur: 1500 x 1930mm
    • incl. scharnieren en afsluitbare grendel
  • Plafond: 19 mm geschaafd
  • Mes en groef op het dak: 45 x 140 mm
  • Schroeven en spijkers zijn inbegrepen
  • Opmerking: Het oppervlak coating als basis, dakleer, shingles of dakplaten zijn niet inbegrepen.

Houten zelfbouw berging heeft vele mogelijkheden. Deze houten zelfbouw berging is de slimme opslagruimte met grote kansen. Hier zijn al uw spullen beschermd tegen het weer en zijn ze netjes opgeruimd. Dankzij de dubbele deuren wordt het gemakkelijker om in- en uit te rijden. Houten zelfbouw berging Smögen is een ruime berging van 10 m2, die je kunt bouwen zonder het aanvragen van een bouwvergunning!

De basis

Lees voordat u aan de slag gaat de volledige handleiding. Voordat u begint, dient u een eenvoudige basis voor de bouw van de opslag te maken. Graaf een uit de bovengrond een gebied dat iets groter is dan de afmetingen van de vloer. Is de bodem redelijk stabiel en goed gedraineerd, dan heeft u een gegarandeerde stevige basis voor uw houten opslag.

Dakwerk

Dakbedekking is niet inbegrepen. Het dak dient te  worden bedekt met dakleer, of metaal. Voordat u dit heeft gedaan kunt u het speelhuisje beschermen met een zeil.

Het materiaal voor onze producten zijn met zorg en aandacht voor kwaliteit. Het bouwpakket wordt ongeverfd geleverd. In het pakket zitten alle onderdelen zoals op de foto.

Jij hebt het!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten zelfbouw berging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.