3 %

EC2010X Ecoteco ecogisch toilet pot voor houten buiten toilet

 799,00  775,00 incl. BTW

Ecologische composteer toiletpot. Speciaal ontworpen voor dit buitentoilet.

Eventueel uit te breiden met extra composteervat.

Artikelnummer: ECOTECO Categorie:
   

Beschrijving

EC2010X Ecoteco-pot compleet voor onze buitentoilet.

Ecotecos toa EC2010X past perfect in de buitenunit die u bij ons kunt kopen, maar als u een toilet zonder toilethokje wilt, kunt u het ook apart kopen. Het mooie van dit toilet is dat het composteringsproces al in gang wordt gezet met behulp van de ventilatie ook geurloos plaatsvindt.

Als u een vervangende verpakking gebruikt (zoals wij ook verkopen), zal na-compostering uw ontlasting omzetten, zelfs gedurende het hele jaar door. Eenvoudig, economisch en ecologisch en puur!

Dit product heeft geen water of elektriciteit nodig om te werken. De constructie is compact en natuurlijk.

Een voldoende (meer dan 200 liter) container zorgt voor effectieve compostering. Daarnaast is een eenvoudige na compostering mogelijk met een vervangende tank (optioneel). Het legen is eenvoudig, of u giet de compostpulp rechtstreeks uit de uitlaat of maak gebruik van een vervangende tank.

Een effectieve ventilatie betekent dat de vloeistof die zich moet ophopen klein wordt. Door de unieke constructie is de afvoer van de vloeistofcontainer handig.

Het toilet heeft geen water of elektriciteit nodig om te functioneren. Effectieve ventilatie houdt de geuren uit de ruimte. Ruime container (ongeveer 200L). Afzonderlijk vloeistofreservoir.

Afmetingen van de giek:
breedte van 97 cm in de hoogte van de bevestigingskraag voor de zitting in het hout. 66 cm
Zithoogte 55 cm
Zitdiepte 51 cm
Ventilatiehaak met een zachte 11 cm

Gewicht ongeveer 40 kg.

We raden u aan een extra Ecoteco-container te kopen. Op deze manier kunt u de gevulde container eenvoudig vervangen door een blanco en compostering laten doorgaan zonder onnodig legen. Als het Ecoteco-toilet alleen in de zomer wordt gebruikt, wordt in het voorjaar een afvoer aanbevolen wanneer composteren nog lang duurt. Eenvoudig of hoe?

bedrijfstijd

Ecoteco kan het hele jaar door worden gebruikt. Zelfs als de compost in de winter bevriest, beschadigt deze de container zelf niet. Compostering begint opnieuw wanneer de temperatuur stijgt.