Geplaatst op

Tuinkast hout

Bent u opzoek naar een tuinkast hout? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben een breed assortiment aan houten tuinkasten en tuinhuizen. Van compacte tuinkasten tot aan grote tuinhuizen die u kunt gebruiken als gastenverblijf.

Onze tuinkasten kunnen eenvoudig worden gemaakt als de grond stabiel is en goed gedraineerd is. Graaf de bovenste laag grond weg zodat het vlak wordt. Plaats het metselwerk als blokken in de hoeken, in het midden van de zijkanten en in het midden van de stal. Op arme grond, is het veiliger om te werpen of zet afgewerkte terminals die ondersteunen lijnen kan rusten op. Syllpapp voegen tussen licht aggregaat blokken en hout. Bouw vervolgens de repository naar de bijgaande tekening.

Tuinkast hout

Onze tuinkasten vervullen zijn functie om uw opslag problemen op te lossen. Het is de slimme opbergruimte. Een perfecte oppervlak waar uw alles kwijt kunt; van tuingereedschap, potten, potgrond, zaden, bloempotten en houtskool tot kinderspeelgoed.

Materiaal

Het materiaal voor onze producten zijn met zorg gekozen en aandacht voor kwaliteit. Alle producten zijn ongeverfd en eenvoudig te monteren voor de handige, makkelijker dan je denkt!

Bekijk ons assortiment hier.

Tuinhuis hout
Tuinhuis hout