This page was exported from Sauna Kopen [ https://sauna-kopen.eu ]
Export date: Sat Jun 23 19:37:15 2018 / +0000 GMT
Klein houten zelfbouw tuinhuisje

Price:  2.699,00  2.399,00 incl. BTW

Product Categories: , , , , ,

Product Tags: , , , , , ,

Product Page: https://sauna-kopen.eu/winkel/woningen/vakantiehuis/klein-houten-zelfbouw-tuinhuisje/

 

Product Variants

Product Summary

Dit product is inclusief GRATIS VERZENDING! Op zoek naar een tuinhuisje? Dit tuinhuisje heeft velen mogelijkheden. Gebruik het als berging, gasten verblijf of kantoor! Bekijk snel onze webshop.

Product Description

Klein houten zelfbouw tuinhuisje

Dit is een klein houten zelfbouw tuinhuisje dat te plaatsen is zonder vergunning!

Specificaties klein houten zelfbouw tuinhuisje

Het klein houten zelfbouw tuinhuisje is ideaal als een pension, tiener accommodatie, hobby hut of kantoor.
U kunt in deze ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld een slaapruimte, een keukentje of badkamer,

De basis

Lees voordat u aan de slag gaat, de volledige handleiding. Voordat u begint, dient u een eenvoudige basis voor de bouw van de opslag te maken. Graaf een uit de bovengrond een gebied dat iets groter is dan de afmetingen van de vloer. Is de bodem redelijk stabiel en goed gedraineerd, dan heeft u een gegarandeerde stevige basis voor uw houten opslag.

Dakwerk

Dakbedekking is niet inbegrepen. Het dak van de tand en groef moeten worden afgedekt met planken, dakleer, of metaal. Voordat u de dakbedekking heb aangebracht kun je het dak het beste afdekken met een zeil om het te beschermen tegen de regen. 

Isolatie

Isolatie is niet nodig als het tuinhuis wordt gebruikt als een opslagruimte. Wanneer het dient als gastenverblijf of buitenkamer en u nog wat meer warmte binnen of juist buiten wilt houden kunt u het tuinhuisje extra isoleren. 
De makkelijkste manier is om de ruimte tussen de balken met 70 mm minerale wol te vullen en de binnenkant te bekleden met multiplex, oriented strand board of gipsplaat. Een blad van triplex over de gipsplaat geeft bevestiging voor planken en andere hulpstukken voor op de muur. Bouwplaten aan de binnenzijde van de wand verhogen tevens de stabiliteit en de levensvatbaarheid van de wand aanzienlijk.

De materialen voor de producten worden uitgekozen op de beste kwaliteit. de producten worden ongeverfd geleverd met alles wat je nodig hebt om je eigen hut in elkaar te zetten.

Jij hebt het!

Een aantal van de tuinhuisjes hebben een vergroot dak, dit maakt de kwaliteit van de tuinhuisjes nog beter. Een groter dak beschermt het huisje beter tegen zowel zon als regen. Dit voorkomt verkleuring van de muren verkleuren. Door deze bescherming is de levensduur van het huisje aanzienlijk langer. LET OP! Wij hebben geen schuine kanten aan de hoeken zoals vele andere fabrikanten dit hebben. Onze machines zijn zeer nauwkeurig. Onze tuinhuisjes zijn van hoge kwaliteit!

Product Attributes

Product Gallery

 Klein houten zelfbouw tuinhuisje  Klein houten zelfbouw tuinhuisje  Klein houten zelfbouw tuinhuisje 

 

 

 

Product added date: 2016-08-16 12:50:08
Product modified date: 2016-08-16 14:04:54

Product export as MS Document by WooCommerce PDF & Print plugin.