This page was exported from Sauna Kopen [ https://sauna-kopen.eu ]
Export date: Sat Jun 23 19:38:31 2018 / +0000 GMT
Goedkope moderne buitensauna

Price:  1.999,00 -  4.199,00 incl. BTW

Product Categories: , , , , ,

Product Tags: , , , ,

Product Page: https://sauna-kopen.eu/winkel/sauna/glazen-wand-2/goedkope-moderne-buitensauna/

 

Product Variants

Product Summary

Dit product is inclusief GRATIS VERZENDING! In deze sauna kunt u heerlijk tot rust komen. Door het dubbele raam aan de zijkant is er ook een heerlijke lichtinval.

Product Description

U zoekt een goedkope moderne buitensauna die u zelf eenvoudig in elkaar zet? Wij hebben deze mooie sauna voor u op voorraad staan. Wilt u meer informatie of wil u de sauna direct bestellen? Vul het contactformulier in of bel direct:+31(0)132040145.

Specificaties goedkope moderne buitensauna

Voordat u met bouwen begint

Voordat u met de montage begint, doet u er goed aan om een eenvoudige basis voor de bouw en opzet van het saunahuisje te maken. Graaf een deel van de bovengrond weg ter grootte van iets meer dan de saunavloer. Voor de exacte werkwijze raadpleegt u de gebruikershandleiding.

Dakbedekking aanbrengen

De dakbedekking is niet inbegrepen. Het plafond en de groef moeten worden bedekt met dakleer, shingles of metaal. Voor optimaal en veilig saunagebruik dient de dakbedekking zo spoedig mogelijk aangebracht te worden.

Wilt u meer sauna's bekijken? Klik dan HIER.

In de sauna gaan is erg gezond! lees hier meer over.

Twijfel dus niet langer en kies voor een product van Hakvoort BV! Wij hebben het grootste assortiment aan sauna, tuinhuisjes en meer houten producten van de Benelux! Neem dus snel een kijkje in onze webshop.

Breng al uw zintuigen tot rust en geniet van totale ontspanning in uw eigen sauna. Wij bieden een compleet gamma van producten voor een comfortabele en riant verwarmde sauna. U bent dus voor al uw relevante saunabenodigdheden bij ons aan het juiste adres!

Product Attributes

Product Gallery

 Goedkope moderne buitensauna  Goedkope moderne buitensauna 

 

 

 

Product added date: 2016-05-03 09:35:30
Product modified date: 2016-06-24 09:42:31

Product export as MS Document by WooCommerce PDF & Print plugin.