This page was exported from Sauna Kopen [ https://sauna-kopen.eu ]
Export date: Sat Jun 23 19:37:53 2018 / +0000 GMT
Houten zelfbouw gastenverblijf

Price:  3.199,00  2.999,00 incl. BTW

Product Categories: , , , , , ,

Product Tags: , , , ,

Product Page: https://sauna-kopen.eu/winkel/buitenkamers/houten-zelfbouw-gastenverblijf-2/

 

Product Variants

Product Summary

Dit product is inclusief GRATIS VERZENDING! Houten gastenverblijf van 14,9 m2. Erg ruimtelijk met veel lichtinval!

Product Description

Houten zelfbouw gastenverblijf

Dit houten zelfbouw gastenverblijf is eenvoudig in elkaar te zetten en laat veel licht door. Het kan goed worden gebruikt als buiten kamer of gastenverblijf.

Specificatie houten zelfbouw gastenverblijf

Ideaal als een pension, tiener accommodatie, hobby hut of waarom niet voor het kleine kantoor op de kavel. Er is ook ruimte voor een kleine keuken of eventueel badkamertje.

De basis

Het tuinhuisje kan eenvoudig worden gebouwd. Om te beginnen moet de grond vlak en gedraineerd zijn. U haalt de bovenste laag grond weg en zorgt dat het een vlak oppervlak wordt dat is groter is dan het tuinhuisje zelf. Plaats de blokken in de hoeken, in het midden van de zijkanten en in het midden van het tuinhuisje. Plaats daarna lijnen van 45 x 90 mm over de bodemplaat zet ze vast met schroeven (niet inbegrepen).

Dakwerk

Dakbedekking is niet inbegrepen. Het dak van de tand en groef moeten worden afgedekt met planken, dakleer of metaal. Voordat u de dakbedekking heb aangebracht kun je het dak het beste afdekken met een zeil om het te beschermen tegen de regen. 

Isolatie

Isolatie is niet nodig als het tuinhuis wordt gebruikt als een opslagruimte. Wanneer het dient als gastenverblijf of buitenkamer en u nog wat meer warmte binnen of juist buiten wilt houden kunt u het tuinhuisje extra isoleren. 
De makkelijkste manier is om de ruimte tussen de balken met 70 mm minerale wol te vullen en de binnenkant te bekleden met multiplex, oriented strand board of gipsplaat. Een blad van triplex over de gipsplaat geeft bevestiging voor planken en andere hulpstukken voor op de muur. Bouwplaten aan de binnenzijde van de wand verhogen tevens de stabiliteit en de levensvatbaarheid van de wand aanzienlijk.

De materialen voor de producten worden uitgekozen op de beste kwaliteit. de producten worden ongeverfd geleverd met alles wat je nodig hebt om je eigen hut in elkaar te zetten.

Product Attributes

Product Gallery

 Houten zelfbouw gastenverblijf  Houten zelfbouw gastenverblijf  Houten zelfbouw gastenverblijf 

 

 

 

Product added date: 2016-08-15 14:03:41
Product modified date: 2018-03-12 15:18:31

Product export as MS Document by WooCommerce PDF & Print plugin.